Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Επιστροφή στο νηπιαγωγείο


   Δευτέρα 1/6 επιστρέφουμε στο νηπιαγωγείο μένοντας ασφαλείς.

Πατώντας εδώ θα δείτε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφαλή λειτουργία των νηπιαγωγείων.

                            Πρόσθετες οδηγίες

  • Ακριβής εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
  • Στο κτίριο της οδού Παπαναστασίου, για την αποφυγή συγχρωτισμού, η προσέλευση θα γίνεται μεταξύ 8:15 και 8:45. Η παραλαβή των παιδιών θα γίνεται στην καγκελόπορτα του σχολείου. Η αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται επίσης από την καγκελόπορτα του νηπιαγωγείου στις 1:00 μμ. Λόγω συστέγασης με το 7ο νηπιαγωγείο τα νήπια του 3ου νηπιαγωγείου θα αποχωρούν μετά από τα νήπια του 7ου (πρώτα θα σχολάει το 7ο νηπιαγωγείο Δάφνης).
  • Στο παράρτημα στην οδό Αρματωλών η ώρα προσέλευσης των νηπίων στην καγκελόπορτα του 4ου δημοτικού σχολείου θα είναι 8:20 - 8:35. Τα νήπια θα εισέρχονται στην αίθουσα ένα-ένα. Η παραλαβή των νηπίων θα γίνεται από την καγκελόπορτα του δημοτικού στις 1:00 μ.μ.
  • Παρακαλούμε να τηρείτε τις αποστάσεις.
  • Στην τσάντα του κάθε παιδιού θα υπάρχουν εκτός από μία αλλαξιά με ρούχα, νερό, δεκατιανό, να υπάρχει ένα κουτί μαρκαδόροι χοντροί (12 χρωμάτων), ένα κουτί ξυλομπογές  (12 χρωμάτων), ένα πακέτο αντισηπτικά μαντηλάκια κι ένα πακέτο μωρομάντηλα. Παρακαλούμε, τα παιδιά να μην έχουν μαζί τους πετσέτα, ακαθάριστα φρούτα και χυμούς.
  • Υπενθυμίζουμε στα παιδιά πως δεν αγκαλιάζουμε τη δασκάλα ή τον φίλο μας.

                                Καλή αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου